SÄHKÖPALVELUA AVAIMET KÄTEEN

Toteutamme laadulla sähkösaneeraukset ja -asennukset Tampereen seudulla vuosikymmenten kokemuksella - sähköasennukset niin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin, kuin toimistoihin ja koteihin, sekä kiinteistöihin.

 

Teemme myös sähkö- ja ilmastointikoneiden huoltotyöt. Suoritamme aina kattavan sähköturvallisuustarkastuksen ennen työn aloittamista.

 

VARAA ILMAINEN SÄHKÖURAKOINTIKARTOITUS

SÄHKÖPALVELU

TIMO KALIN OY

Sähköalan isot ja pienet kohteet luotettavasti ja asiantuntevasti. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, kuin myös julkiset tilaajat, sekä taloyhtiöt ja yritykset.

AVAIMET KÄTEEn

palvelulLA

Olipa asennus pieni, suurempi tai vaikkapa uudisrakennuksen sähkösuunnittelusta toteutukseen, työn jälki on aina moitteetonta ja loppusiivottu.

SOPIMUKSET

EDUKSESI

Noudatamme sähköalan kaikkia ohjeita ja sopimuksia, sekä annamme työllemme lisätakuun, jolloin asiakas voi huolettomin mielin käyttää kaikkea asentamaamme.

ILMASTOn

hyväksi

Otamme vakavasti kierrätyksen ja kaiken, mikä ilmaston ja luonnon puolesta on työssämme mahdollista - SER on vahvasti matkassamme kaikessa työssämme.

AINA

TAKUUTYÖTÄ

Annamme kaikelle työllemme aina reilun takuun ja käyttämillämme laadukkailla laitteilla on lisäksi valmistajan takuu & siivoamme vieläpä työstä aiheutuneet jäljet.

Uutiset

  

4000K AKTIVOI ETÄTYÖTÄ

 

Pandemian positiivisena kokemuksena huomattiin, että etätyö lisäsi työn tuottavuutta, mutta haasteitakin on. Tulee huolehtia hyvästä ergonomiasta niin työpöydän, kuin työtuolinkin osalta, sekä huolehtia riittävästä valaistuksesta.

 

Asiantuntijoiden mukaan paras yleisvalaistus huoneessa on 4000K, sillä se aktivoi tehokkuutta, mutta optimaalinen työpistevalaistus saadaan vain kohdennetulla valolla.

 

Tulee myös muistaa, että työpisteen sähköistys ei saa olla jatkojohtojen varassa pysyvästi ja turvallisin tapa on asentaa riittävä määrä lisäpistorasioita, sekä tarvittaessa sähköistys työpisteen valaisimelle.

 

Soittele ja laitetaan "etäsähköt" kuntoon!

Asiakastarinoita