SÄHKÖPALVELUA AVAIMET KÄTEEN

Toteutamme laadulla sähkösaneeraukset ja -asennukset Tampereen seudulla vuosikymmenten kokemuksella - sähköasennukset niin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin, kuin toimistoihin ja koteihin, sekä kiinteistöihin.

 

Teemme myös sähkö- ja ilmastointikoneiden huoltotyöt. Suoritamme aina kattavan sähköturvallisuustarkastuksen ennen työn aloittamista.

 

VARAA ILMAINEN SÄHKÖURAKOINTIKARTOITUS

AURINKOPANEELIT SÄHKÖVERKKOON

Aurinkopaneelien kytkeminen sähköverkkoon vaatii aina luvat omaavan sähköurakoitsijan eli näiden laitteiden kytkeminen ilman lupaa ei ole sallittua. 

 

TOTEUTAMME KYTKENNÄT NOPEALLAKIN AIKATAULULLA

SÄHKÖPALVELU

TIMO KALIN OY

Sähköalan isot ja pienet kohteet luotettavasti ja asiantuntevasti. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, kuin myös julkiset tilaajat, sekä taloyhtiöt ja yritykset.

AVAIMET KÄTEEn

palvelulLA

Olipa asennus pieni, suurempi tai vaikkapa uudisrakennuksen sähkösuunnittelusta toteutukseen, työn jälki on aina moitteetonta ja loppusiivottu.

SOPIMUKSET

EDUKSESI

Noudatamme sähköalan kaikkia ohjeita ja sopimuksia, sekä annamme työllemme lisätakuun, jolloin asiakas voi huolettomin mielin käyttää kaikkea asentamaamme.

ILMASTOn

hyväksi

Otamme vakavasti kierrätyksen ja kaiken, mikä ilmaston ja luonnon puolesta on työssämme mahdollista - SER on vahvasti matkassamme kaikessa työssämme.

AINA

TAKUUTYÖTÄ

Annamme kaikelle työllemme aina reilun takuun ja käyttämillämme laadukkailla laitteilla on lisäksi valmistajan takuu & siivoamme vieläpä työstä aiheutuneet jäljet.

Uutiset

  

SÄHKÖAUTON LATAUSASEMA KOTIIN
TURVALLISESTI SATOI TAI PAISTOI

 

Sähköauton turvallinen lataaminen kotioloissa vaatii hivenen harkintaa ja selvitystyötä, jotta lataus on turvallista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että alle kymmenen vuotta vanhat johdot ja asennukset kestävät auton vaatiman suuren kuormituksen kohtuullisesti. Kuitenkin vain auton lataamiselle tehty johdotus pääkeskuksesta latausasemaan on ainoa varmasti turvallinen vaihtoehto.

 

Erityisesti vanhoissa rakennuksissa sähköjohdot kulkevat hyvin usein seinien sisällä eristeiden, villojen, hirsien tai sahanpurun läpi ilman riittävää eristystä. Johdot voivat kulkea myös hyvinkin pitkiä matkoja ryhmäkeskukseen näkymättömissä, jolloin niiden kuntoa tai asennuksen turvallisuutta ei voida millään tarkastaa ja siksi on parasta pyytää ammattilainen tarkastamaan johtojen resurssit mm sähköauton lataukseen.

 

Ja korostamme, että minkäänlaisia "jatkojohtoviritelmiä" ei saa käyttää, kun lataa sähköautoa, sillä lataus rasittaa koko talon sähköjärjestelmää merkittävästi ja ulkoilmassa johtojen liitännät ovat merkittävä riski.

 

Kysy lisää - Poikkeamme vilkaisemaan!

 

Timo Kalin
Yrittäjä

 

 

 

    

Asiakastarinoita