SÄHKÖPALVELUA AVAIMET KÄTEEN

Toteutamme laadulla sähkösaneeraukset ja -asennukset Tampereen seudulla vuosikymmenten kokemuksella - sähköasennukset niin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin, kuin toimistoihin ja koteihin, sekä kiinteistöihin.

 

Teemme myös sähkö- ja ilmastointikoneiden huoltotyöt. Suoritamme aina kattavan sähköturvallisuustarkastuksen ennen työn aloittamista.

 

VARAA ILMAINEN SÄHKÖURAKOINTIKARTOITUS

AURINKOPANEELIT SÄHKÖVERKKOON

Aurinkopaneelien kytkeminen sähköverkkoon vaatii aina luvat omaavan sähköurakoitsijan eli näiden laitteiden kytkeminen ilman lupaa ei ole sallittua. 

 

TOTEUTAMME KYTKENNÄT NOPEALLAKIN AIKATAULULLA

SÄHKÖPALVELU

TIMO KALIN OY

Sähköalan isot ja pienet kohteet luotettavasti ja asiantuntevasti. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, kuin myös julkiset tilaajat, sekä taloyhtiöt ja yritykset.

AVAIMET KÄTEEn

palvelulLA

Olipa asennus pieni, suurempi tai vaikkapa uudisrakennuksen sähkösuunnittelusta toteutukseen, työn jälki on aina moitteetonta ja loppusiivottu.

SOPIMUKSET

EDUKSESI

Noudatamme sähköalan kaikkia ohjeita ja sopimuksia, sekä annamme työllemme lisätakuun, jolloin asiakas voi huolettomin mielin käyttää kaikkea asentamaamme.

ILMASTOn

hyväksi

Otamme vakavasti kierrätyksen ja kaiken, mikä ilmaston ja luonnon puolesta on työssämme mahdollista - SER on vahvasti matkassamme kaikessa työssämme.

AINA

TAKUUTYÖTÄ

Annamme kaikelle työllemme aina reilun takuun ja käyttämillämme laadukkailla laitteilla on lisäksi valmistajan takuu & siivoamme vieläpä työstä aiheutuneet jäljet.

Uutiset

  

Tarkkana verkkokaupassa - Halpa hinta voi kostautua!

 

Mökkibuumi ja tuleva kesä ovat saaneet meidät ihmiset aktivoitumaan ja remontoimaan tilojamme viihtyisämmäksi. Tässä kohdin, mikä tietenkin on hieno asia ylipäätään, piilee kuitenkin riski silloin, kun materiaalia ja laitteita tilataan verkkokaupoista – Sähkölaitteiden osalta on syytä olla erityisen tarkkana.

 

Sähkölaitteen halpa hinta ei anna oikeutta kiertää EU:n tai maamme lainsäädäntöä ja jokaisesta täällä myytävästä  sähkölaitteesta tulee minimissään löytyä CE-merkki, mikä vakuuttaa valmistajan täyttävän EU-direktiivien vaatimuksen. Tämän lisäksi ja turvallisinta olisi etsiä tuotteita, joissa on lisäksi FI-merkki, joka lisäksi edellyttää, että laite on läpäissyt testit pätevässä testauslaboratoriossa.

 

Turvallinen sähkölaite voi maksaa hivenen enemmän, mutta

takaa parhaalla mahdollisella tavalla turvallisuuden!

 

Ollaan yhteydessä,

 

Timo Kalin

Toimitusjohtaja

 

 

 

   

Asiakastarinoita