LAADUKKAAT JA HYVÄKSYTYT materiaalit

 

Laaja tukkuverkostomme mahdollistaa materiaaleissa hinta- ja laatusuhteen osalta parhaan mahdollisen kombinaation asiakkaan eduksi.
 

VASTAAMME MIELELLÄMME SÄHKÖKYSYMYKSIIN

 

Mikäli jokin asia askaruttaa sähköasennuksissa, niin kysy, sillä vastaamme mielellämme - Neuvot eivät maksa mitään, koska se on vain turvallisuutta.
 

HYVÄLLÄ SUUNNITTELULLA SÄÄSTYY AIKAA

 

Iso ja pieni kohde saa osakseen yhtäläisen suunnittelun ja se säästää niin asiakkaan, kuin meidänkin aikaa - Näin myös lopputulos on aina laadukkaampi.
 

SÄHKÖKUNNOSSAPITO

 

On tärkeää, että kaikissa sähköön liittyvissä asioissa noudatetaan tarkasti määräyksiä ja jopa tehdään vielä varmemmin. Kunnossapitoon liittyvissä töissä töissä tulee tietää, mitä tekee ja miksi, jotta lopputulos on asiakkaan toiveen mukainen, kuin myös kaikki säädökset huomioon ottavaa.

 

SÄHKÖSANEERAUS JA UUDISKOHTEET

 

Toteutamme kaikki sähkötyöt, olipa kyseessä iso tai pieni projekti. Sähkösaneeraus tuottaa vanhaan kohteeseen modernisoinnin, mikä koetaan käyttömukavuutena ja viihtyisyytenä - usein vieläpä lähes täysin näkymättömästi. Uudiskohteen suunnittelun  vapaus laajentaa mahdollisuuksia miltei rajattomasti, jolloin voidaan tehdä myös laajemmin tulevaisuutta visioivia ratkaisuja.

Koulutetut asentajamme huolehtivat siitä, että lopputulos on suunnittelun mukainen ja aikataulussa, projektin vaihe vaiheelta.

 

 

POISTO-HUIPPUIMURIHUOLTO

 

Suoritamme poisto- ja huippuimureiden moottorien tarkastus, huolto ja puhdistustyöt ammattitaidolla ja sovitulla aikataululla. Kokeneet asentajamme pitävät laitteet tehokkaassa toimintakunnossa, mikä pidentää käyttöikää ja lisää työntekijöiden viihtyvyyttä tuotantotiloissa.

 

SÄHKÖTARVIKEMYYNTI

 

Työmme kattavuutta lisää, että kauttamme onnistuu myös sähkötarvikemyynti. Käytämme kaikissa sähkötöissä tunnettuja korkealaatuisia materiaaleja ja laitteita. Tunnetut korkealaatuiset sähkötarvikkeiden valmistajat takaavat työn lopputuloksen kaikissa tapauksissa ja laitteilla on myös valmistajien antama takuu.

Edustamme sähkömiehille ja kuluttajille tuttuja tukkuliikkeitä ja valmistajia kuten ABB, Ahlsell, Rexel, Ensto, SLO, Schneider Electric ja Onninen.

 

Sähkötarvikemyyntimme kautta saat hankittua alan parhaat tarvikkeet erikoishinnoin.

 

 

SÄHKÖSUUNNITTELU

 

Hyvin suunniteltu työ tekee mahdolliseksi onnistuneen lopputuloksen. Laajemmissa projekteissa sähkösuunnittelu kannattaa ottaa mukaan heti alkuvaiheessa, mikä säästää kustannuksia, olipa kyseessä saneeraus- tai uudiskohde.

Laadukas sähkösuunnittelu lisää viihtyisyyttä, kun kohde otetaan käyttöön. Yleisen tunnelman, ja oikein sijoitettujen sähkölaitteiden lisäksi suunnittelu parantaa myös piha-alueiden ja rakennusten käyttömukavuutta lisäten myös kohteen arvoa.

 

VÄLTÄ VIRHEET ENNAKOLTA

 

Asiakas tietää, mikä on tarve ja tarkoitus - Sähköpalvelu Timo Kalin suunnittelee, toteuttaa ja huoltaa kohteet juuri siten, kun on haluttu ja luo samalla laadukkaan ympäristön ja miljöön.