SÄHKÖPALVELUA AVAIMET KÄTEEN

Toteutamme laadulla sähkösaneeraukset ja -asennukset Tampereen seudulla vuosikymmenten kokemuksella - sähköasennukset niin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin, kuin toimistoihin ja koteihin, sekä kiinteistöihin.

 

Teemme myös sähkö- ja ilmastointikoneiden huoltotyöt. Suoritamme aina kattavan sähköturvallisuustarkastuksen ennen työn aloittamista.

 

VARAA ILMAINEN SÄHKÖURAKOINTIKARTOITUS

AURINKOPANEELIT SÄHKÖVERKKOON

Aurinkopaneelien kytkeminen sähköverkkoon vaatii aina luvat omaavan sähköurakoitsijan eli näiden laitteiden kytkeminen ilman lupaa ei ole sallittua. 

 

TOTEUTAMME KYTKENNÄT NOPEALLAKIN AIKATAULULLA

SÄHKÖPALVELU

TIMO KALIN OY

Sähköalan isot ja pienet kohteet luotettavasti ja asiantuntevasti. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, kuin myös julkiset tilaajat, sekä taloyhtiöt ja yritykset.

AVAIMET KÄTEEn

palvelulLA

Olipa asennus pieni, suurempi tai vaikkapa uudisrakennuksen sähkösuunnittelusta toteutukseen, työn jälki on aina moitteetonta ja loppusiivottu.

SOPIMUKSET

EDUKSESI

Noudatamme sähköalan kaikkia ohjeita ja sopimuksia, sekä annamme työllemme lisätakuun, jolloin asiakas voi huolettomin mielin käyttää kaikkea asentamaamme.

ILMASTOn

hyväksi

Otamme vakavasti kierrätyksen ja kaiken, mikä ilmaston ja luonnon puolesta on työssämme mahdollista - SER on vahvasti matkassamme kaikessa työssämme.

AINA

TAKUUTYÖTÄ

Annamme kaikelle työllemme aina reilun takuun ja käyttämillämme laadukkailla laitteilla on lisäksi valmistajan takuu & siivoamme vieläpä työstä aiheutuneet jäljet.

Uutiset

 

Pienoisloistelamput kielletään 2023

 

Kaikki pistokantaiset pienoisloistelamput (CFLni) kielletään EU:n ja Euroopan talousalueella 24.2.2023 alkaen ja kaikki T5- ja T8-loistelamput kielletään 24.8.2023 alkaen. Kiellon perustana on, että kyseiset lamput sisältävät elohopeaa ja niiden energiankulutus on erittäin korkea.

 

Monissa tapauksissa on mahdollista vaihtaa valaisimeen LED -loisteputki, mutta tällöin on huomattava, että valaisimen takuu ei välttämättä muutoksen jälkeen ole voimassa. On myös tärkeää, että kaikki muutokset toteuttaa alan ammattilainen, joka myös tietää mikä on mahdollista tai käytön kannalta järkevää hintalaatu -suhteessa.

 

Paras ratkaisu on vaihtaa kaikki loisteputkivalaisimet uusiin LED-valaisimiin, jolloin käytössä on viimeisin tekniikka ja valaisimet ovat energiatehokkaita, pitkäikäisiä ja huoltovapaita. Ja investointi on erittäin kannattava, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin tuottaen tämän jälkeen vain säästöä vanhaan ratkaisuun verraten.

 

Kysy lisää - Pohditaan valaistus ajantasalle,

 

Timo Kalin

Yrittäjä

 

 

 

    

Asiakastarinoita