SÄHKÖPALVELUA AVAIMET KÄTEEN

Toteutamme laadulla sähkösaneeraukset ja -asennukset Tampereen seudulla vuosikymmenten kokemuksella - sähköasennukset niin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin, kuin toimistoihin ja koteihin, sekä kiinteistöihin.

 

Teemme myös sähkö- ja ilmastointikoneiden huoltotyöt. Suoritamme aina kattavan sähköturvallisuustarkastuksen ennen työn aloittamista.

 

VARAA ILMAINEN SÄHKÖURAKOINTIKARTOITUS

SÄHKÖPALVELU

TIMO KALIN OY

Sähköalan isot ja pienet kohteet luotettavasti ja asiantuntevasti. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, kuin myös julkiset tilaajat, sekä taloyhtiöt ja yritykset.

AVAIMET KÄTEEn

palvelulLA

Olipa asennus pieni, suurempi tai vaikkapa uudisrakennuksen sähkösuunnittelusta toteutukseen, työn jälki on aina moitteetonta ja loppusiivottu.

SOPIMUKSET

EDUKSESI

Noudatamme sähköalan kaikkia ohjeita ja sopimuksia, sekä annamme työllemme lisätakuun, jolloin asiakas voi huolettomin mielin käyttää kaikkea asentamaamme.

ILMASTOn

hyväksi

Otamme vakavasti kierrätyksen ja kaiken, mikä ilmaston ja luonnon puolesta on työssämme mahdollista - SER on vahvasti matkassamme kaikessa työssämme.

AINA

TAKUUTYÖTÄ

Annamme kaikelle työllemme aina reilun takuun ja käyttämillämme laadukkailla laitteilla on lisäksi valmistajan takuu & siivoamme vieläpä työstä aiheutuneet jäljet.

Uutiset

  

SÄHKÖLAITTEIDEN KIERRÄTYS - SER

 

Sähkölaitteiden ja -tarvikkeiden kierrätys on osa vastuullista ja asiantuntevaa sähköasennuspalvelua. Kierrätämme kaikki vanhat sähkölaitteet ja -tarvikkeet asianmukaisesti annettujen ohjeiden mukaisesti ja olemme näin tukemassa kestävämpää yhteiskuntaa.

 

Sähkölaitteiden kierrätys kotona

 

Myös kotioloissa on hyvä muistaa kierrätyksen tärkeys ja noudattaa yleisiä ohjeita eri sähkölaitteiden, akkujen ja paristojen kierrätyksessä ja näin pienellä vaivalla jokainen meistä tekee osansa yhteiseksi hyväksi. Yksityishenkilöiden kierrätys on ilmaista ja siitä voi hakea lisätietoa SER-kierrätyssivustolta.

 

Tutustu SER-kierrätyssivustoon tästä >> 

 

Kysy lisää - me kerromme mielellämme,

 

Timo Kalin
Yrittäjä

 

 

 

    

Asiakastarinoita