SÄHKÖPALVELUA AVAIMET KÄTEEN

Toteutamme laadulla sähkösaneeraukset ja -asennukset Tampereen seudulla vuosikymmenten kokemuksella - sähköasennukset niin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin, kuin toimistoihin ja koteihin, sekä kiinteistöihin.

 

Teemme myös sähkö- ja ilmastointikoneiden huoltotyöt. Suoritamme aina kattavan sähköturvallisuustarkastuksen ennen työn aloittamista.

 

VARAA ILMAINEN SÄHKÖURAKOINTIKARTOITUS

SÄHKÖPALVELU

TIMO KALIN OY

Sähköalan isot ja pienet kohteet luotettavasti ja asiantuntevasti. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, kuin myös julkiset tilaajat, sekä taloyhtiöt ja yritykset.

AVAIMET KÄTEEn

palvelulLA

Olipa asennus pieni, suurempi tai vaikkapa uudisrakennuksen sähkösuunnittelusta toteutukseen, työn jälki on aina moitteetonta ja loppusiivottu.

SOPIMUKSET

EDUKSESI

Noudatamme sähköalan kaikkia ohjeita ja sopimuksia, sekä annamme työllemme lisätakuun, jolloin asiakas voi huolettomin mielin käyttää kaikkea asentamaamme.

ILMASTOn

hyväksi

Otamme vakavasti kierrätyksen ja kaiken, mikä ilmaston ja luonnon puolesta on työssämme mahdollista - SER on vahvasti matkassamme kaikessa työssämme.

AINA

TAKUUTYÖTÄ

Annamme kaikelle työllemme aina reilun takuun ja käyttämillämme laadukkailla laitteilla on lisäksi valmistajan takuu & siivoamme vieläpä työstä aiheutuneet jäljet.

Uutiset

  

SÄÄSTÄ SAUNOESSA SÄHKÖÄ

 

Sähkökiuas on sähkökulutukseltaan ylivoimaisesti kodin merkittävin sähkölaite. Normaalikäytössä sähkösaunan lämmittämisestä esilämmitykseen kuluu yli 50% sähköstä ja loput lämmön ylläpitämiseen. Ja varmaa on, että saunominen näkyy sähkölaskussa.

 

Energiataloudellinen saunan lämpötila on noin 70-80 astetta ja tästä lämpötilan nostamiseen 100 asteeseen nostaa sähkönkulutusta 20-30%. Myös vanhat ja rapautuneet kiuaskivet, sekä toimimattomat vastukset nostavat merkittävästi saunan sähkönkulutusta. Kiuaskivet tulisikin poistaa, sekä puhdistaa vuosittain ja samalla tarkastaa vastusten kunto ja toimivuus - esimerkiksi vääntyneet vastukset ovat erittäin suuri riski.

 

Saunaremonttia mielivän kannattaa muistaa, että suuret lasi- ja kivipinnat, kuin myös lasiseinät ja -ovi vaativat suurempaa lämmitystehoa ja nyrkkisääntönä voidaan pitää 1m2 kivi- tai lasipintaa > tehon lisätarve on 1 kw lämmitystehoa. Myös ”ainavalmis” sähkökiuas kuluttaa enemmän, kuin kertalämmitteinen silloin, jos saunassa käydään vain 1-2 kertaa viikossa.

 

SÄÄSTÖVINKKEJÄ SAUNOMISEEN

 

  • Lämmitä sauna yhdellä kertaa koko perheelle 

  • Sauno heti lämpötilan noustessa sopivalle tasolle ja esimerkiksi perheen pienimmät voivat saunoa vielä lämpiävässä miedommassa lämpötilassa 

  • Toimiva ja maltillinen ilmanvaihto laskee energiankulutusta, koska termostaattia voidaan säätää pienemmälle ja myös lämmityksen ajaksi tulisi vähennä ilmanvaihtoa 

  • Sammuta kiuas saunomisen päätyttyä ja tarkasta ilmanvaihto – Jälkijämpö kuivattaa saunan riittävästi 

 

Jos olet epävarma kiukaan kunnosta, pyydä tarkastuskäynnille!

 

Ota yhteyttä - Poikkeamme vilkaisemaan!

 

Timo Kalin
Yrittäjä

 

 

 

    

Asiakastarinoita