SÄHKÖPALVELUA AVAIMET KÄTEEN

Toteutamme laadulla sähkösaneeraukset ja -asennukset Tampereen seudulla vuosikymmenten kokemuksella - sähköasennukset niin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin, kuin toimistoihin ja koteihin, sekä kiinteistöihin.

 

Teemme myös sähkö- ja ilmastointikoneiden huoltotyöt. Suoritamme aina kattavan sähköturvallisuustarkastuksen ennen työn aloittamista.

 

VARAA ILMAINEN SÄHKÖURAKOINTIKARTOITUS

AURINKOPANEELIT SÄHKÖVERKKOON

Aurinkopaneelien kytkeminen sähköverkkoon vaatii aina luvat omaavan sähköurakoitsijan eli näiden laitteiden kytkeminen ilman lupaa ei ole sallittua. 

 

TOTEUTAMME KYTKENNÄT NOPEALLAKIN AIKATAULULLA

SÄHKÖPALVELU

TIMO KALIN OY

Sähköalan isot ja pienet kohteet luotettavasti ja asiantuntevasti. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, kuin myös julkiset tilaajat, sekä taloyhtiöt ja yritykset.

AVAIMET KÄTEEn

palvelulLA

Olipa asennus pieni, suurempi tai vaikkapa uudisrakennuksen sähkösuunnittelusta toteutukseen, työn jälki on aina moitteetonta ja loppusiivottu.

SOPIMUKSET

EDUKSESI

Noudatamme sähköalan kaikkia ohjeita ja sopimuksia, sekä annamme työllemme lisätakuun, jolloin asiakas voi huolettomin mielin käyttää kaikkea asentamaamme.

ILMASTOn

hyväksi

Otamme vakavasti kierrätyksen ja kaiken, mikä ilmaston ja luonnon puolesta on työssämme mahdollista - SER on vahvasti matkassamme kaikessa työssämme.

AINA

TAKUUTYÖTÄ

Annamme kaikelle työllemme aina reilun takuun ja käyttämillämme laadukkailla laitteilla on lisäksi valmistajan takuu & siivoamme vieläpä työstä aiheutuneet jäljet.

Uutiset
  
SÄHKÖREMONTTI – LOPULTA VÄLTTÄMÄTÖN

 

Vuodet tekevät tehtävänsä rakennusten sähköjärjestelmissä ja nykyajan lisääntynyt sähkötarve tulee vanhoille johdoille ja sulaketauluille jossain vaiheessa ylivoimaiseksi – Sulakkeiden rikkoutuminen on toistuvaa, johdot lämpenevät ja pistorasioita on vain liian vähän. Sähköremontti on jo ajankohtainen 60-80 -luvun rakennuksissa ja sen tuoma hyöty, sekä mukavuus on merkittävän suuri.

 

SÄHKÖJÄRJESTELMÄN KUNTOARVIO

 

Sähköjärjestelmän kuntoarvio on syytä teettää silloin, jos vähääkään epäilee sähköjärjestelmän toimivuutta tai, kun sähköjärjestelmän ikä ylittää 25 vuotta. Pyydä maksuton sähkökartoitus ja asentajamme selvittävät nopeasti sähköjärjestelmän toimivuuden ja mahdolliset ajanmukaistamistarpeet. Samalla saat mielenrauhaa, koska vain oikein toimiva rakennuksen sähköjärjestelmä on turvallinen.

 

Ota yhteyttä!

 

Timo Kalin, Yrittäjä

 

 

 

      

Asiakastarinoita