Kotitalousvähennys JA SÄHKÖVÄHENNYS

 

Sähköllä on nyt hintaa ja varmasti kaikki kannattaa tehdä, että laskuun tulee jatkossa helpostusta. Sähkölaskuun voi vaikuttaa monella tapaa ja ensinnäkin turhaa sähköä ei kannata kuluttaa ja toiseksi on järkevä hyödyntää maksimaalisesti tarjotut edut ja tuet.

 

Kotitalousvähennys perusparannuksesta tai remontoinnista

 

Kotitalousvähennyksen saa työn osuudesta. Saat vähentää 40 % työn osuudesta, jos olet ostanut työn yritykseltä ja saat maksimivähennyksen, kun yritykselle maksamassasi laskussa on työn osuutta 5 875 euroa. On myös huomattava, että puolisot voivat tehdä kumpikin oman kotitalousvähennyksen, jolloin etu kaksinkertaistuu.

 

 

SÄHKÖVÄHENNYS TALTEEN

 

Voit saada verotuksessa sähkövähennyksen, jos vakituisen asuntosi sähkölaskut ovat suuret. Kyseessä on väliaikainen vähennys sähkön korkeiden hintojen vuoksi ja vähennyksen voi saada vain tammi–huhtikuulta 2023. Sähkövähennyksen saa, jos sähköenergian kulut 4 kuukaudelta ovat yhteensä yli 2 000 euroa. Sähkövähennys on 60 % niistä tammi–huhtikuun sähköenergian kuluista, jotka ylittävät 2 000 euroa poislukien omavastuuosuus.

 

 

Kysy lisää – Me autamme!

 

Sähköpalvelu Timo Kalin Oy 

 

 

 

    

Ajankohtaiset uutiset...