SÄHKÖPALVELUA AVAIMET KÄTEEN

Toteutamme laadulla sähkösaneeraukset ja -asennukset Tampereen seudulla vuosikymmenten kokemuksella - sähköasennukset niin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin, kuin toimistoihin ja koteihin, sekä kiinteistöihin.

 

Teemme myös sähkö- ja ilmastointikoneiden huoltotyöt. Suoritamme aina kattavan sähköturvallisuustarkastuksen ennen työn aloittamista.

 

VARAA ILMAINEN SÄHKÖURAKOINTIKARTOITUS

SÄHKÖPALVELU

TIMO KALIN OY

Sähköalan isot ja pienet kohteet luotettavasti ja asiantuntevasti. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, kuin myös julkiset tilaajat, sekä taloyhtiöt ja yritykset.

AVAIMET KÄTEEn

palvelulLA

Olipa asennus pieni, suurempi tai vaikkapa uudisrakennuksen sähkösuunnittelusta toteutukseen, työn jälki on aina moitteetonta ja loppusiivottu.

SOPIMUKSET

EDUKSESI

Noudatamme sähköalan kaikkia ohjeita ja sopimuksia, sekä annamme työllemme lisätakuun, jolloin asiakas voi huolettomin mielin käyttää kaikkea asentamaamme.

ILMASTOn

hyväksi

Otamme vakavasti kierrätyksen ja kaiken, mikä ilmaston ja luonnon puolesta on työssämme mahdollista - SER on vahvasti matkassamme kaikessa työssämme.

AINA

TAKUUTYÖTÄ

Annamme kaikelle työllemme aina reilun takuun ja käyttämillämme laadukkailla laitteilla on lisäksi valmistajan takuu & siivoamme vieläpä työstä aiheutuneet jäljet.

Uutiset

SÄÄSTÄ SÄHKÖÄ 75% - VAIHDA TOIMISTO LEDIKSI

 

Loisteputkivalaistuksen muuttaminen LED -valaistukseksi on todellinen ekoteko ja energian kulutuksessa saadaan aikaan jopa 65-75% säästö – vanhoissa kohteissa säästö voi olla jopa suurempi. Vaihtoehtoisia LED -valaisimia on tarjolla paljon ja monissa tapauksissa voidaan päivittää valaisimien jännite LED -valaisimille soveltuvaksi – ennen kuitenkin tulee selvittää tämän mahdollisuus,

sekä kannattavuus.

 

LED-valoissa on paljon mahdollisuuksia ja mikä parasta, sillä saadaan tarvittaessa aikaan yhtäjaksoinen

tai monimuotoinen valoalue monin erilaisin variaatioin, kuin myös kulmien ympäri, sekä katseilta piiloon, jolloin vain valo on sisustuksen ja mahdollisesti työskentelyyn suunnattu elementti.

 

Kysy lisää ja katsellaan mahdollisuudet kuntoon ja katselmus on aina ilmainen!

 

Timo Kalin, Yrittäjä

 

 

 

     

Asiakastarinoita