SÄHKÖPALVELUA AVAIMET KÄTEEN

Toteutamme laadulla sähkösaneeraukset ja -asennukset Tampereen seudulla vuosikymmenten kokemuksella - sähköasennukset niin uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin, kuin toimistoihin ja koteihin, sekä kiinteistöihin.

 

Teemme myös sähkö- ja ilmastointikoneiden huoltotyöt. Suoritamme aina kattavan sähköturvallisuustarkastuksen ennen työn aloittamista.

 

VARAA ILMAINEN SÄHKÖURAKOINTIKARTOITUS

SÄHKÖPALVELU

TIMO KALIN OY

Sähköalan isot ja pienet kohteet luotettavasti ja asiantuntevasti. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, kuin myös julkiset tilaajat, sekä taloyhtiöt ja yritykset.

AVAIMET KÄTEEn

palvelulLA

Olipa asennus pieni, suurempi tai vaikkapa uudisrakennuksen sähkösuunnittelusta toteutukseen, työn jälki on aina moitteetonta ja loppusiivottu.

SOPIMUKSET

EDUKSESI

Noudatamme sähköalan kaikkia ohjeita ja sopimuksia, sekä annamme työllemme lisätakuun, jolloin asiakas voi huolettomin mielin käyttää kaikkea asentamaamme.

ILMASTOn

hyväksi

Otamme vakavasti kierrätyksen ja kaiken, mikä ilmaston ja luonnon puolesta on työssämme mahdollista - SER on vahvasti matkassamme kaikessa työssämme.

AINA

TAKUUTYÖTÄ

Annamme kaikelle työllemme aina reilun takuun ja käyttämillämme laadukkailla laitteilla on lisäksi valmistajan takuu & siivoamme vieläpä työstä aiheutuneet jäljet.

Uutiset

  

VALO LUO TOIMIVAA TUNNELMAA

 

Valaistus on tärkeä sisustuksen elementti ja sillä luodaan toivottua tunnelmaa eri tiloihin, pintoihin, sekä käyttötarkoituksiin. Uudisrakennuksissa  ja laajemmissa remontointikohteissa valaistuksen suunnittelu aloitetaan jo piirustuspöydältä, mutta myös vanhoihin kohteisiin voidaan toteuttaa yksittäisiä tyylikkäitä valaistusratkaisuja - Vieläpä siten, että kaikki valaistuselementit ovat piilossa.

 

Valaistusta suunniteltaessa on tärkeää miettiä kohteen käyttötarkoitus ja valaistuksen tarpeen määrä. Toisaalla tarvitaan voimakasta valaistusta ja toisaalla riittää tunnelmallinen, jopa hyvin vähäinenkin valaistus. Parhaan lopputuloksen saamiseksi kannattaa käydä toiveet, suunnitelmat ja mahdollisuudet läpi sähköalan ammattilaisen kanssa, jolloin lopputulos on aina kohteessa paras mahdollinen.

 

 

 

  

Asiakastarinoita